Search
Close this search box.
Pro-Water Grip
Artelli Pro-Water Grip & Pro-Water Grip Winter banner

Trotseer Water en Winter met de nieuwe Pro-Water Grip
Artelli lanceert twee nieuwe werkhandschoenen: de Pro-Water Grip en Pro-Water Grip Winter. Gedaan met natte handen en geen bevroren vingers meer! Deze waterdichte handschoenen zijn nu beschikbaar in de betere vakhandel.

De Pro-Water Grip is een volledig naadloze nylon hand­schoen met een dubbele latex coating. De ‘smooth latex’ coating maakt de handschoen waterdicht en de ‘sandy finish’ in de palm geeft je een uitstekende grip. Geniet van een perfecte pasvorm dankzij de elastische sluiting.
Pro-Water Grip werkhandschoenen zijn EN388 genormeerd met weerstandscores 3131. Ze zijn zeer geschikt voor diverse montage en assemblage, bouw, automobiel, groenvoorziening, milieudiensten en wegen- en waterbouw.

De Pro-Water Grip Winter is de thermische variant met een warme acryl voering om de koude te trotseren. Deze handschoenen heeft dezelfde dubbele latex coating. De ‘smooth latex’ coating maakt de handschoen waterdicht en de ‘sandy finish’ in de palm geeft je een uitstekende grip. Dankzij de elastische sluiting heeft de handschoen een perfecte pasvorm en houdt hij koude buiten.
Pro-Water Grip Winter werkhandschoenen zijn EN388 en EN511 genormeerd. Ze zijn zeer geschikt voor koel- en vrieshuizen, diverse montage en assemblage, bouw, automobiel, groenvoorziening, milieudiensten en wegen- en waterbouw.