Search
Close this search box.
Bescherm en beluister met de nieuwe Artelli Pro-Silence FM

Bescherm je gehoor en geniet van je eigen muziek of radio op de werf dankzij Artelli’s nieuwe oorkappen Pro-Silence FM. Deze professionele gehoorbescherming combineert dagelijks comfort met veiligheid en optimale geluidskwaliteit. Plug je telefoon of mp3-speler in of luister naar je favoriete radiozender dankzij de hoogwaardige FM-radio-ontvangst.

Technische specificaties van de Pro-Silence FM-gehoorbescherming

Met de Pro-Silence FM-oorkappen van Artelli profiteer je van een professionele gehoorbescherming met een ingebouwde FM-radio en audiosysteem. Dankzij de akoestische schuimkussentjes voor dagelijks comfort geniet je van complete geluidsdemping in de meest uiteenlopende lawaaierige omgevingen. De lederen hoofdbandhoes met schuimvulling zorgt voor toegevoegde waarde en voldoende houvast op het hoofd, voor bescherming, geluidskwaliteit en comfort de hele dag door.

Artelli’s Pro-Silence FM is het perfecte huwelijk tussen efficiënte gehoorbescherming, een professioneel Hi-Fi-stereogeluid en een hoogwaardige FM-radio-ontvangst (87MHz – 108MHz). Sluit eenvoudig je telefoon of mp3-speler aan de Pro-Silence FM aan voor een breed scala van luisteropties. Via het ingebouwde LCD-scherm kun je bovendien makkelijk het volume regelen en het geluid volledig naar wens afstemmen.

De Pro-Silence FM-gehoorbescherming van Artelli is geschikt voor alle algemene industriële toepassingen, conform EN 352-1, EN 352-6, EN 352-8 (SNR 28 – NNR 24). Je vindt de Pro-Silence FM van Artelli nu in de betere vakhandel.

Zoek nu je dichtstbijzijnde Artelli-dealer en vraag naar de nieuwe oorkap.